Rob de Slegte
 

Reacties van bruidsparen 

Lieve Rob,
Lang voordat we gingen trouwen hadden we je al op het oog, we twijfelden dan ook geen moment om meteen te bellen voor een afspraak.
Tijdens ons telefoongesprek hadden we meteen een klik.
Wegens ons ernstig zieke zoontje wilden wij op korte termijn trouwen en jij hebt ons daar perfect bij geholpen en begeleid. 
Het contact met jou was meteen intens, wat leefde je met ons mee en heb je ons in deze moeilijke maar ook blije periode geholpen en bijgestaan.
De gesprekken die wij hadden met zijn drieën waren met een lach en een traan.
We hebben dit als zeer warm ervaren.
De dag is mede dankzij jou geslaagd en zijn je daar erg dankbaar voor.
Je hebt ons samen zo goed omschreven en onze wensen volbracht.
Ook kwam je met veel ideeën waar wij zelf niet aan gedacht hadden.
We hebben ontzettend veel complimenten over onze geweldige "trouwambtenaar" gehad, echt iedereen was vol lof!
We kijken elke dag terug naar onze geweldige dag, we zijn jou zeer dankbaar hiervoor!
En echt, Liefde overwint álles!!!
Je zal altijd een plekje in ons hart hebben.

- Liefs Patrick, Renske, Robin en Sem 


Van tevoren vonden we het lastig om een trouwambtenaar te kiezen die aan onze wensen zou voldoen. We waren op zoek naar iemand die een mooie ceremonie neer kon zetten zonder zoetsappig te worden of in clichés te vervallen. Rob heeft dit fantastisch ingevuld! Hij leidde de ceremonie met humor maar wist ook onze persoonlijke verhalen fantastisch te vertellen. Het was een ceremonie waarin werd gelachen maar ook wat tranen zijn gevloeid. De perfecte combinatie wat ons betreft! Naderhand hebben we van onze gasten vaak gehoord dat de ambtenaar het zo leuk heeft gedaan. Daarnaast is Rob een fijn mens om mee om te gaan en was zelfs de voorbereiding met hem al ontzettend leuk om te doen. Een echte aanrader!

- Hanne en Walther


Onze keus was eigenlijk gelijk op Rob de Slegte gevallen. Kan dit door middel van enkel een foto en wat recensies? Ja bij sommige mensen weet je eigenlijk meteen dat het goed zit! Een zesde zintuig, die ons gelukkig niet in de steek heeft gelaten. Wat een fijne man. Een paar weken voor ons huwelijk heeft Rob ons gebeld met de vraag wanneer we bij hem langs konden komen. Meteen een afspraak gemaakt. En zo zaten wij op een regenachtige maandagmiddag in zijn sfeervolle kantoor aan huis. We kregen een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij van zijn echtgenote die ons ook meteen feliciteerde met ons voorgenomen huwelijk. (Die kleine dingen vinden wij belangrijk) Wij hadden thuis al een klein beetje voorbereiding gedaan en op papier gezet over hoe we elkaar hebben leren kennen en ons leven tot dusver. Na ruim een uur met Rob te hebben gekletst over wat er wel en wat niet gezegd mag worden tijdens de ceremonie verzekerde Rob dat hij er iets moois van ging maken op onze huwelijksdag. Rob heeft ons ook nog stapje voor stapje uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat denk aan de, KUS, ringen en handtekeningen. Dus niks waar we ons zorgen over hoefden te maken. 22 maart 2019 daar staan we voor het prachtige stadhuis van Weesp en Rob in zijn Toga. Nu is het echt. Nu gaat het gebeuren. We hadden een prachtige ceremonie met mooie liefdevolle emoties en ook heel veel gelach en vooral heel veel herkenning bij onze gasten. Dat vind ik knap, na een uur zoveel te weten komen dat alle gasten weten waar Rob het over heeft. “Klaboem” met een enorme knal slaat Rob met de hamer op tafel en zijn we getrouwd. Op de feestlocatie aangekomen vertelden al onze gasten dat ze het zo’n leuke ambtenaar vonden. Een gewone gezellige amicale man! Die het niet langdradig maakte maar juist een genot om naar te luisteren. Nu twee weken later zitten wij nog steeds na te genieten van onze mooie dag en onze op het lijf geschreven ceremonie. Rob dank je wel voor alles."

- Kitty en Ramon


Beste Rob, wat hebben we dankzij jou een mooie dag gehad! Het was echt zo leuk om dit avontuur ook een beetje samen met jou te beleven. Van de eerste keer het kennismakingsgesprek met jou, voor ons nog wat onwennig, want: hoe werkt dat allemaal? Heb je ons echt super geholpen. Het leuke was dat elke keer als we even weer in gesprek waren geweest, of even contact hadden, dat het voor ons steeds meer ging leven en echt een belangrijk deel was van de 'voorpret'. Het voelde vertrouwd en fijn, met alle aandacht die we ons maar konden wensen! De verwachtingen waren dan natuurlijk voor de bruiloft hoog gespannen, maar je hebt ons tijdens de ceremonie echt het gevoel geven dat je ons kent, en daarnaast ons ook ontzettend verrast. Het leuke was, dat veel van onze gasten door jou verhaal, ook vertelde dat zij ons ook beter hebben leren kennen, echt heel bijzonder. Zoals gezegd: we hadden hoge verwachtingen door de uitermate prettige voorbereidingen, maar deze zijn tijdens de ceremonie helemaal waargemaakt! We kunnen iedereen die wil gaan trouwen jou dan ook van harte aanbevelen, want zo een top trouwambtenaar gunnen wij iedereen!

- Diedrik en Ingelise


Op 21 september 2018 zijn wij getrouwd. En mede door Rob hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Wij wisten eigenlijk niet goed waar te beginnen met het organiseren van onze bruiloft. Zeker omdat wij in Melbourne wonen en graag in Utrecht wilden trouwen. Gelukkig kwamen we in contact met Rob en hij was meer dan bereid om ons te informeren over de te zetten stappen. De maanden voor onze bruiloft hebben wij regelmatig contact gehad met Rob via email en whatsapp. Op deze manier was het heel makkelijk en snel communiceren (ondanks de afstand). Toen we elkaar een week voor de bruiloft ontmoetten voelden het dan ook erg vertrouwd. Door de juiste vragen te stellen en te luisteren naar ons verhaal heeft Rob een sfeer weten neer te zetten tijdens de ceremonie die bij ons pastte. Doordat wij afzonderlijk van elkaar een vragenlijst hadden ingevuld was Rob in staat een hele leuke, persoonlijke en voor ons beiden ook verrassende speech neer te zetten. Echt fantastisch! Ook de rest van de ceremonie wist Rob op een ongedwongen manier te leiden. Rob is een heel hartelijke man, die heel flexibel is, bereid te helpen waar hij kan, met passie voor zijn vak. Wat vonden wij het fijn dat Rob onze ambtenaar wilde zijn op een van de meest bijzondere dagen van ons leven. Bedankt Rob!

- Erik & Hilde


Leuke trouwambtenaar is hier zeker van toepassing. Wat een geweldige bijdrage heeft onze trouwambtenaar Rob de Slegte aan ons feest geleverd! Goed en met veel belangstelling ons verhaal ingelezen en geïnformeerd over onze achtergronden. Vanuit die kennis heeft deze trouwambtenaar een ontzettend leuk en toch ook serieus verhaal gehouden. We hebben emotie gedeeld met de gasten, maar ook en vooral ontzettend gelachen. Hij is een zeer goed spreker. Nu, twee maanden later, hebben onze gasten het er nog over hoe bijzonder goed onze trouwambtenaar was en dat ze er zo van genoten hebben. Ik denk niet dat er gauw een betere trouwambtenaar gevonden kan worden :-

- Pauline en Bert


Rob heeft ons huwelijk voltrokken op 8 juni 2018 in Rozendaal. Via deze website hadden we Rob gevonden en we hebben hem gevraagd om misschien wel de belangrijkste rol van "onze" dag te vervullen. Eigenlijk direct was het contact met Rob erg plezierig. Hij was geïnteresseerd in onze wensen, in wie wij waren en hoe wij de huwelijksvoltrekking voor ons zagen. Na een gezellige kennismakingsavond bij hem en zijn vriendelijke vrouw thuis zagen wij het zitten en zijn wij in zee gegaan met Rob. Na nog een paar gesprekken, een vragenlijst en het beantwoorden van wat vragen over de mail was onze grote dag eindelijk daar. Het resultaat was verbluffend. We hadden aan Rob gevraagd om er een luchtige en lachwekkende ceremonie van te maken. We hebben allemaal met tranen in onze ogen gelachen. Ik had bij Rob aangegeven dat ik het belangrijk vond dat mijn partner wist waarom ik met haar wilde trouwen. Rob heeft dit heel oprecht en accuraat verwoord terwijl het mij zelf maar moeilijk lukt. Hij heeft mij gesteund met het schrijven en daadwerkelijk uitvoeren van mijn eigen geloftes. We krijgen niets anders dan positieve opmerkingen van al onze gasten over de ceremonie. Oprecht kan ik iedereen Rob aanraden als trouwambtenaar! Al met al heeft Rob een onvergetelijke positieve stempel gedrukt op onze bruiloft waar we nog jaren van zullen nagenieten. Hij is geweldig! 

- Sam en Aukje


Rob is werkelijk fantastisch in zijn vak! Ik ben erg bang geweest om te trouwen en hij begreep het niet alleen maar luisterde ook goed naar wat belangrijk voor ons was. Een week van de bruiloft kwamen we nog met een heel nieuw element om toe te voegen. Rob vond dat werkelijk geen probleem. Hij kan zeer humoristisch vertellen, het publiek hing aan zijn lippen en hij heeft zeker gevoel voor timing. We voelden ons dus niet alleen veilig bij hem (belangrijk bij zo'n intiem moment) maar we hebben ook erg met hem gelachen en hij kwam tegemoet aan al onze behoeften en wensen. Rob ontzettend bedankt.

- Marieke en Jef


Rob, heel erg bedankt voor het compleet maken van onze trouwdag. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Je had veel interesse in ons verhaal, zowel in een persoonlijk ontmoeting als later op schrift en je hebt de door ons aangeleverde verhaaltjes mooi in elkaar geweven en daar een leuke positieve speech van gemaakt. Met stijl en met humor. De manier waarop je invulling hebt gegeven aan jouw rol is helemaal zoals wij dat gehoopt hadden. Niet te serieus maar ook niet te joviaal, precies ertussen in en dat is knap gedaan! Ook van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties over jou teruggekregen, dus wij zeggen: ga zo door :-). Wij kunnen andere bruidsparen jou als trouwambtenaar van harte aanbevelen. Nogmaals dank voor jouw grote bijdrage aan een hele mooie dag!

- Femke & Tom


Wij hadden Rob de Slegte als trouwambtenaaar en we zijn superblij met onze keuze. Met het gesprek thuis hadden we al een goede klik en merkten we direct dat hij prima aanvoelde wat voor mensen we waren en wat we wel en niet belangrijk vonden en hoe we het graag tijdens onze huwelijksplechtigheid wilden hebben. Ook hield hij goed rekening met onze wensen. Hij heeft ons huwelijk nog mooier gemaakt door de leuke en humorvolle manier waarop hij de speech hield. Hij wist het precies op de juiste manier te brengen en we hebben na de ceremonie en tijdens het feest bij ons thuis nog vele malen gelachen samen met de gasten over de dingen die Rob had verteld en de manier waarop. Als je op zoek bent naar een leuke, humoristische trouwambtenaar die je goed weet aan te voelen dan wil ik echt Rob aanraden. Wij waren echt superblij dat we hem hadden gekozen en denken met een goed en warm gevoel terug aan ons huwelijk en de speech van Rob. Groetjes,

- Nicole en Fred

We willen jou bedanken voor al je tijd en energie die je hebt gestoken in het compleet maken van onze dag. Geweldig, jouw verhaal, alles wat nodig was om van onze ceremonie een speciale gebeurtenis te maken heb jij gebruikt. Het was ons verhaal van jou. We hebben gelachen, stiekum wat traantjes weggeslikt. Het was prachtig! Het was een dag die niemand zou hebben, het was anders dan anders, het was perfect! Bedankt Rob, dat je onze dag compleet hebt gemaakt. We zullen het nooit meer vergeten (en onze gasten vast ook niet!). En nu gaan wij als man en vrouw, door jou verbonden, door het leven, voor het leven.

- Reinhoud en Marianne


We willen je heel graag bedanken voor afgelopen vrijdag! We waren erg blij met je toespraak, leuk gedaan. We kregen ook veel complimentjes van anderen over hoe leuk de ambtenaar was, haha, super!!

- Lawrence en Tamara


Rob nodigde ons voor de kennismaking bij hem thuis uit. Ons eerste contact, aan de keukentafel, gaf ons direct al een heel vertrouwd gevoel. Rob wilde ons verhaal horen maar nog liever 'voelen'. Daarnaast informeerde hij ons prima over de gang van zaken. Bij het opstellen van onze persoonlijke geloften heeft Rob ons heel goed begeleid. Nog tot een dag voor ons huwelijk waren wijzigingen geen probleem. We voelden dat Rob er alles aan deed om voor ons een mooie ceremonie te verzorgen. Want hij was enthousiast alsof het mensen betrof die hem heel na aan het hart gingen. Rob heeft een geweldige bijdrage geleverd aan een voor ons onvergetelijke dag! Een dag om nooit te vergeten, mede dankzij Rob. Ook onze gasten hebben genoten en we hebben heel veel complimenten ontvangen over de gesproken woorden van Rob en de manier waarop hij ons verhaal heeft verteld. Hij heeft het voor ons en voor onze gasten onvergetelijk gemaakt. Wat hebben we gelachen, maar hij heeft ook op een heel warme manier de gevoelige snaar geraakt. De ceremonie was gewoon uniek. Rob, we zullen je nooit vergeten! Bedankt!!!!!

- Kimberley en Vincent

We willen je graag bedanken voor de fantastische ceremonie. Het was precies zoals wij in gedachten hadden. Het was ons verhaal, mooi in jouw woorden verpakt. Ook was er veel herkenning bij de gasten. Zij waren ook erg te spreken over jouw speech. Mede door de ceremonie die jij verzorgde hebben wij een prachtige dag gehad.

- Chris en Suus

Enorm bedankt voor de geweldige trouwceremonie. We hadden ons geen mooiere ceremonie kunnen wensen! De voorbereiding, presentatie en grote glimlach is niet alleen ons, maar zeker ook onze gasten bijgebleven. Liefs.

- Michelle en Yannick

De ceremonie was helemaal in de stijl en sfeer zoals we die voor ogen hadden. Losjes, afwisselend, persoonlijk en informeel. We hebben van veel mensen teruggehoord dat ze het zo mooi en leuk vonden dat we er helemaal onze eigen invulling aan hebben gegeven, en we willen jou hartelijk bedanken voor je aansporing en ideeën om het inderdaad helemaal op onze eigen manier te doen, tot het jawoord aan toe. Het was een plezier om naar je levendige en afwisselende toespraak te luisteren. Mooi hoe je de verschillende elementen aan elkaar geregen hebt. Wij zijn blij dat je onze trouwambtenaar hebt willen zijn.

- Annet en Marijn

Rob is gastvrij, enthousiast en duidelijk. We hebben na een goed gesprek en enige uitleg een goed beeld gekregen hoe een ceremonie er uit kan zien. Zo kan je daarin je eigen wensen vervullen. Het was erg fijn, aangezien Rob je meeneemt in de ceremonie en de stappen die daarin volgen. Zo kan je als bruid en bruidegom een fijne voorbereiding doen op de invulling van de ceremonie. We zijn blij met Rob zijn ondersteuning, hij stelt gerust waar nodig en biedt een luisterend oor. Het was zeker een meerwaarde voor onze bruiloft. Mede hierdoor konden wij onze trouwdag met heel veel plezier ervaren.

- Anke en Kevin

Heel erg bedankt voor de mooie ceremonie. Het was compleet geslaagd. Een aantal van onze gasten hebben gezegd dat ze nog nooit bij zo een mooie, intieme, oprechte en liefdevolle ceremonie zijn geweest. Wij kunnen eerlijk zeggen dat als er in onze omgeving iemand gaat trouwen wij jou zeker zullen aanbevelen. Je hebt een zeer mooi verhaal gemaakt van onze bijdragen en het heel passend, luchtig en grappig samengevoegd. De Duitse gasten willen zelf een vertaling hebben. Dank je wel voor alles, ook van onze ouders.

- Laura en Kasper

Je speech was geweldig! Je hebt er een goed, levendig verhaal van gemaakt. Smakelijk om naar te luisteren voor de gasten en heel leuk om "ons verhaal" nog eens te horen. Je hebt ook een zekere rust over je en in je stem, die heel fijn is. Zeker voor ons op zo'n spannend moment. "Hoe komen jullie aan zo'n leuke man", was de reactie van onze gasten. Rob, we hebben enorm genoten en zijn heel blij dat we voor jou hebben gekozen. Je bent deel van onze herinnering aan een heel leuke dag.

- Anouk en Dennis

Wij en onze gasten hebben enorm genoten van je huwelijksceremonie. Je hebt echt alle elementen die wij hebben aangegeven erin verwerkt. Heel erg bijzonder en knap dat dat is gelukt. Geweldig om te horen hoe je onze verhalen als een geheel in elkaar hebt weten te smelten. Je presentatie was TOP en de interactie met de gasten ook. Wij hebben positieve reacties gehoord van verschillende gasten en dat is altijd fijn. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan onze "gezegende regenachtige" dag.

- Linda en Jeroen

We all had a wonderful day. The ceremony was fantastic, the weather beautiful, everybody full of love and happines. Wow, "what a wonderful world". Thank you so much, for everything. With love, hugs and cheers. Thank you so much.

- Sharon en Josh

Een week na het huwelijk van onze dochter Marjolein met Lennert, zijn we nog steeds aan het nagenieten. Wij kunnen terugkijken op een prachtige dag, die mede door uw huwelijksvoltrekking zo waardevol was. De bekende verhalen, vol humor verpakt, maar ook de serieuze kanten mooi verwerkt, hebben ons ontroerd. Maar niet allen ons. Van alle kanten werd er vol lof over u gesproken. Wij willen u hiervoor nogmaals hartelijk bedanken!

- Cok en Anne Marie

Wat hebben wij een prachtige dag gehad. Maar een belangrijk deel was vooral jouw ceremonie. Wij vinden dat je het echt top hebt gedaan, precies zoals wij in elkaar zitten. De ceremonie was vol met humor, lekker informeel maar ook serieus. Dat was wel te zien aan de emotionele gezichten van onze ouders. We hebben veel complimenten gekregen dat het een leuke ceremonie was. Iedereen was erg onder de indruk en konden ons uit echt uit jouw verhaal halen. Zeer geslaagd dus! Wij willen je nogmaals bedanken voor je oprechte, prachtige, leuke en humoristische ceremonie die je voor ons hebt verzorgd.

- Lennert en Marjolein

Rob gaat zeer gedetailleerd en methodisch te werk. Hij verdiept zich helemaal in jou en je omgeving. Hij maakt een prachtig verhaal en hoewel hij het al jaren doet, is het iedere keer weer spannend voor hem. Hij begeleidde en adviseerde ons. Hij is zeer stijlvol en paste totaal in de sjieke sfeer die wij neer zette op onze ceremonie. Hij is extreem netjes en zeer galant. Hij zal geen ongepaste grapjes maken of de grens opzoeken. Hij is zeer betrouwbaar en staat oprecht voor je klaar als je ergens mee zit of vragen hebt....hij is er voor je. Wij zijn het er samen over eens dat als we het ooit over zouden doen dat we Rob weer voor in de kerk zouden hebben staan! In toga. Niet alleen een hoogwaardig trouwambtenaar, ook een geweldig mooi mens! Rob, dankjewel! Liefs,

- Hans en Tara

Tijdens het kennismakingsgesprek met Rob de Slegte klikte het meteen. Daarom zijn Willem en ik dolblij dat hij onze trouwambtenaar wilde zijn. Want zijn enthousiasme, humor en vooral "persoonlijke touch" maakten de ceremonie onvergetelijk. Ook de maanden ervoor was ons contact erg prettig: informeel, vriendelijk en doordrenkt met warmte en aandacht. Al met al: hij beoefent zijn vak met verve. Of we Rob wéér zouden vragen als we ons huwelijk mochten overdoen? In koor roepen wij dan: "Ja, ik wil!"

- Floor en Willem

We had the best wedding one person can imagine!! Surrounded by the people we love, André and I married in a unique way. Rob, you have made it special with your speech. It reflected our feeling, intensions, expectations and emotions towards each other. Many people remarked your performance as: "he made it really personal".

- Rob and André

Tja en dan is het opeens voorbij. 11 maanden kijk je er naar uit en dan is de dag aangebroken.......en het is een perfecte dag geworden. Alles zat mee. De ceremonie vonden wij één groot feest. Het luchtige, informele karakter waar al onze gasten ons zo in herkenden. "Dit was helemaal jullie!!"  Juist in de luchtige ongedwongen sfeer die JIJ maakte ontstonden er heerlijke toevalstreffers die het alleen maar nog leuker maakten. Onze vriendin die op een stil moment keihard lacht. Ons blonde monstertje die net 'oh jee' roept als we naar het offficiële gedeelte gaan (kind van zijn vader). Het voldeed niet aan onze verwachtingen.........het was vele malen meer en dat horen we ook terug van de andere aanwezigen. Mensen hebben nog nooit zo'n gezellige ceremonie meegemaakt. Top!! Rob, bedankt voor het voltrekken van ons huwelijk.

- Erik, Yolentha en Mika

We willen je graag nogmaals hartelijk danken voor je geweldige bijdrage. Iedereen die we spraken was enorm onder de indruk van je optreden. Je hebt meer dan waar gemaakt wat je had beloofd. Het was helemaal volgens onze verwachtingen.

- Jeran en Machiel

Nou, Rob, je was een groot succes. Niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. "Hartstikke leuk, absoluut niet saai, veel humor", waren de reacties. Een paar uitspraken van onze gasten willen we absoluut met je delen: "ik hing aan zijn lippen" en van een homo-paar in ons gezelschap: " als we ooit gaan trouwen willen we deze ambtenaar". Je hebt ervoor gezorgd dat we terugkijken op een fantastische huwelijksceremonie.

- Jaap en Lenie

Bedankt voor de ontzettend mooie woorden tijdens ons huwelijk. Je omschreef ons echt alsof je ons kende en het verbaasde ons dat je alles zo leuk en origineel kon verwoorden. We hebben niemand gehoord die daar anders over dacht! Het gesprek vooraf was leuk en we vonden het contact erg prettig.

- Gerbrand en Anja

We willen je enorm bedanken voor jouw aandeel aan onze onvergetelijke dag. Wij hebben zo genoten van jouw toespraak. Er zijn ook nog velen naar ons toegekomen met de mededeling: "wat deed hij het leuk" en "er zat echt een humoristische toon in de toespraak, dat past helemaal bij jullie". Ontzettend bedankt!!! 

- Daniëlle en Alex

Onze huwelijksvoltrekking was in 1 woord: geweldig! Een spontane, grappige, interessante en informele toespraak. Goede interactie met de tolk. Aan het vertalen hebben jullie vast heel veel werk gehad. Dat waarderen wij erg. Daarnaast maakte je goed oogcontact met de familie en met ons en zorgde ervoor dat alles heel "natuurlijk" verliep. Vanuit onze beide families ontvingen wij ook heel prettige reacties (wat een leuke man, spontane toespraak, wat past het goed bij jullie, mooie locatie). Wij zijn erg blij dat jij ons huwelijk hebt voltrokken. Heel veel dank!

- Milos en Astrid

Ik wil je nog even bedanken voor de topprestatie die je geleverd hebt. Uitsluitend leuke reacties en een grote bijdrage aan een geweldige dag.

- vader van een bruid

Bij deze willen mijn vrouw en ik je bedanken voor de fantastische huwelijksvoltrekking. Wij vonden het werkelijk een feest en hebben echt genoten. Ook de reacties van de aanwezigen waren zeer lovend. Een aanwezige fotograaf zei dat hij nog nooit zo een leuke huwelijksvoltrekking had meegemaakt! Nogmaals bedankt voor de fijne dag die wij hebben gehad.

- Patrick en Arlette

Hoi Rob, wat een goed verhaal heb je er van gemaakt! Je hebt de gave mensen gerust te stellen. En een duidelijke stem waardoor je voor iedereen goed verstaanbaar bent. Wij vonden het een erg prettig verloop hebben en we raden je zeker aan bij anderen. Moet je nog speciaal van m'n vader zijn complimenten geven.

- Ellis en Jeroen

Beste Rob, BIJZONDER ambtenaar van de burgerlijke stand, want bijzonder was het voor ons. Wij vinden het super dat jij ons huwelijk hebt voltrokken. Jouw speech paste zo goed bij ons en onze dag, echt top! Hier denken wij nog lang aan terug. Bedankt!

Maarten en Odile

We zijn nu 1 maand en 3 dagen getrouwd en we houden het nog steeds vol. Voor ons was 28 september een geslaagde dag. Mooi weer, vrolijke mensen, een leuke toespraak door jou en een geweldig feest. We hebben veel leuke reacties gehad op je toespraak. Mensen waren van tevoren bang dat het een saai en langdradig verhaaltje zou worden, maar dat bleek niet het geval. Het was lekker luchtig, met humor en niet te lang. Het paste goed bij ons.

- Aart en Maaike

Wij hebben onze gedroomde huwelijksdag gekregen! Het was en is fantastisch en we genieten nog na. Ik kan iedereen aanraden zo een huwelijksfeestje te bouwen. Wijzelf en ook onze gasten waren enthousiast. Ik heb er niet naar gevraagd maar mijn moeder, zussen en vrienden van mij maar ook van Henk zijn kant begonnen er zelf over dat wij zo een leuke ambtenaar hadden getroffen..... dus het persoonlijke verhaal had jij goed begrepen en in jouw toespraak verwerkt en het heeft mensen geraakt. 

- Henk en Petra

Dank je wel voor de prachtige speech en de gehele ceremonie. Wat hebben we genoten! Zo ontzettend mooi. Het heeft indruk op ons gemaakt. Ik was verrast over de verhalen die Eric had verteld. Eric was verrast over wat ik had verteld. Het was mooi, gezellig en heerlijk ontspannen en heerlijk gelachen. Dank je wel! We hebben veel leuke reacties gekregen van onze gasten! Zij vonden het prachtig zoals het is gegaan! Ook zij hebben bijzonder genoten van de plechtigheid. De mooie entourage van het gebouw maakte het helemaal compleet. Rob, dank je wel voor de onvergetelijke huwelijksvoltrekking! Warme groet.

- Marianne en Eric

Nadat we bij het stadhuis de huwelijksdatum hadden bepaald kregen we een boekje met daarin de trouwambtenaren die we konden kiezen. De verhalen en de personen die daarbij horen spraken ons niet aan. Het was allemaal 'hetzelfde'. Doordat ik Rob kende en zijn mooie verhalen omtrent de huwelijksvoltrekking ons wel aanspraken, hebben we met hem contact gezocht. Hij is een 'one of a kind' trouw-ambtenaar. Persoonlijk, humoristisch en uniek! Zo voltrok hij ook ons huwelijk. Van onze vrienden kregen we te horen dat wij zo'n leuke trouwambtenaar hadden die er echt iets van maakte. Natuurlijk moet je ook de standaardvraag beantwoorden om voor de wet gehuwd te zijn, maar doordat Rob het persoonlijk en uniek aanpakt, krijg je toch een speciaal gevoel. Wij kunnen Rob zeker aanbevelen als trouwambtenaar, zolang je geen nummer wilt zijn. Het was super!

- Lique en Henk


 
 
 
 
E-mailen
Bellen