Rob de Slegte
 

Wie ben ik

Ik ben Rob de Slegte. In 2007 ben ik bij de rechtbank in Amsterdam beëdigd en aansluitend benoemd tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) in Weesp. Daarnaast ben ik zelfstandig trouwambtenaar voor huwelijken in heel Nederland (en daarbuiten).

Misschien is het jullie al opgevallen dat er niet zo heel veel mannelijke trouwambtenaren zijn. Als jullie keuze daar wel naar uitgaat, zit je goed bij mij. 

In het verleden heb ik veel huwelijksvoltrekkingen meegemaakt waarbij ik dacht: wat saai en onpersoonlijk en wat een standaard toespraakje. Je zou zo'n trouwambtenaar maar hebben op een van de mooiste dagen van je leven. Ik vond dat ik dat beter zou kunnen. En zo is het gekomen.

Een leuke trouwambtenaar gevonden worden is de waardering die alleen het bruidspaar kan geven. Om die waardering te krijgen zet ik mij tot het uiterste in om jullie huwelijksceremonie onvergetelijk te maken. In een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen en zullen jullie merken dat bijna alles mogelijk is om tot een unieke en bijzondere dag te komen. 

Naast trouwambtenaar ben ik lid van Matrimonium. Deze vereniging is een professioneel netwerk van beëdigd trouwambtenaren.

Tot slot maar niet onbelangrijk: ik maak géén onderscheid in huwelijksvoltrekkingen tussen hetero, homo en lesbische stellen. 

 


 


 


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen