Rob de Slegte
 

De mogelijkheden


Jullie kunnen mij inhuren als jullie persoonlijke babs voor jullie huwelijksvoltrekking. Dat kan zijn voor een wettelijke huwelijksceremonie in de gemeente van jullie keuze. Ook een herbevestiging van jullie huwelijk (bijvoorbeeld bij 10, 12,5 of 25 jaar) kan ik verzorgen.

Een mogelijkheid waar steeds meer gebruik van wordt gemaakt is het ceremonieel huwelijk. Jullie kunnen dan gebruik hebben gemaakt van de wettelijke mogelijkheid om gratis in een gemeente te trouwen. Dat is een korte handeling van circa 10 minuten zonder 'toeters en bellen'. Jullie huwelijksceremonie volgt later op een door jullie te bepalen locatie en tijdstip. Het voordeel van deze keuze is dat jullie helemaal vrij zijn om jullie huwelijksceremonie te laten verlopen zoals jullie dat willen. Maar jullie laten dat wel professioneel begeleiden door iemand die bekwaam en gewend is huwelijken te voltrekken. Met een unieke toespraak en veel persoonlijke aandacht voor jullie en jullie gasten. Alles is volledig op jullie wensen afgestemd.

Waar zouden jullie willen trouwen? In een stijlvol stadhuis? Een historische kerkje? In je eigen tuin? In een kasteel of op een landgoed? Op een boot? Op dat ene bijzondere en prachtige plekje in het buitenland waar jullie mooie herinneringen aan hebben? Overdag of juist 's avonds? Op zondag? Ga maar vast fantaseren wat het meest bijzonder voor jullie is.

Jullie kunnen geheel vrijblijvend een afspraak met mij maken om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Daaraan zijn geen kosten verbonden. 


 

                                                                                                                                                                                                       

 
 
 
 
E-mailen
Bellen